9 Ağustos 2011 Salı

HAŞİN HAYAT!!!

kendimi yanlız ve savunmasız hissediyorum diyebilirim...
Bazen yazacak o kadar çok şey aklıma geliyor ve yazmak istiyorum, nedeni yazarken canımı acıtacaklar diye korkuyorum. Bu blogun taslaklarında bir sürü başlıklı tek cümleler var. Cümleleri susturdum çünkü canımı yakacak şeyleri anlatmalarını istemiyorum..
Bu aralar her şey üst üste, üstüme, üstüme geliyor.. Babam on gün önce pantolonu giyerken düştü, dizini sakatladı zaten dizindeki ağrılardan zor yürüyordu, baston aldık şimdi tam oldu. On gündür onu getirin, bunu getirin, yazlıkta çocuklarla birde  babamın  kaprisleri, ufaklığın arkasından koşmak zaten çok zor. Melisa kendi aleminde dışarı çıkıp eve girmek istemiyor ve kardeşini oyalamıyor. Evde hiç bir sorumluluğu almak istemediği gibi çok hırçın davranışlarda bulunuyor..Onu idare etmek zorlaştı..  Arkasından annem hastalandı, buranın küçücük sağlık ocağı bizi aşar dedi Urla ya gitmek zorunda kaldık Noroloji ye göründük çok ciddi bir depresyon geçiriyormuş ve iç kulakta denge bozukluğu Vertigo olmuş. Kafa bin bir dünya, başı durmadan dönüyor ağlayıp duruyor. Babam delirtti tabi onu, artık çok konuşuyor babam ve herkesin her işine karışıyor, annemi sinir ediyor, Bu evde aylarca tadilat oldu ve annemi işçileri yanıltıp yanlış işler ve iki defa yapılacak işler yaptırtmış, annemin hiç bir dediğini yaptırtmamış en sonunda delirdi kadın..O sinirler tabi şimdi çıktı. O da bana denk geldi.
Ah benim cephede her şey allak bullak. Eşimle aramızdaki uçurumla büyüdükçe büyüyor. Ondan uzaklaştığımı artık fark etti ve agresifleşmeye başladı. Henüz iş konusunda bir şey yapamadım sürümcemede.  Bunu halletmek istiyorum. Ama henüz çıkış yolunu bulamadım. Bir kere yanlız yaşamak istiyorum buna karar verdim artık kimsenin kaprisini ve sorunlarını çekmek istemiyorum. Tabi bu duruma gelinceye kadar çok aşama kaydettik ve çok sabrettiğim şeyler oldu. Konuya dırt iye girmiş olabilirim. O aşamaları anlatmak bana işkence demek zaten. Geleceğimizde aynı evde olmamız için bir neden yok sadece şu aralar beraber olmamızın nedeni küçük Delfin. Benim açımdan sevgi bitti ama onun açısından hiç bir şey bitmemiş olmalı ki hala planlar yapıyor bense gelecekle ilgili hiç bir planında yorumda bulunmadığım gibi, onun içinde olduğu hiç bir plan yapmıyorum. Tatilden İzmir e dönünce nasıl bir hayat çizmeliyim le ilgi kafa yormaktan beynim yoruldu. Hayatı tek başıma  nasıl tekrar kuracağım bilemiyorum.Ama yaparım gibi geliyor bir çıkış yolu bulabilsem.

15 yorum:

semaozturk.blogspot.com dedi ki...

sen güçlü bir kadınsın, tüm bunların altından kalkabilirsin cemre... ama sakin ol ve doğru karar ver sadece... hayat zor..

Unknown dedi ki...

çok düşündüm semacım ...hayat çok zor..

Emine dedi ki...

benim sıkıntılı bir anımda blog dostlarımdan biri (cep aynası) yazmıştı da içim açılmıştı..belki sana da iyi gelir..
dermiş ki rahmetli anneannesi "kara gün kararıp kalmaz ya"..
mutlaka ardından bir aydınlık gelir..
sevgiler..

Unknown dedi ki...

emineciğim teşekkür edrim basit bir cümle ama anlamlı doğru....

Unknown dedi ki...

emineciğim teşekkür edrim basit bir cümle ama anlamlı doğru....

Mia Wallace dedi ki...

o taslaklar angimizde olmuyor ki.. ayrıca çok geçmiş olsun. dualarım seninlee..

Unknown dedi ki...

mia biliyormusun senden yorum alınca çok seviniyorum.. bana çok pozitif enerji veriyorsun..teşekkür ederim tatlım..

Nil dedi ki...

Hakikaten hepsi üstüste gelmiş. Seninki tatil olmamış İzmire gidince tatile gidecekmişsin gibime geliyor. Bence zamana bırak o sana doğruyu gösterecektir. Düşündükçe boğulacaksın. HEr yokuşun bir inişi vardır elbet.

Unknown dedi ki...

nilhancım çok doğru tespitler yapıyorsun...düşündükçe girdabın içinde dönüp duruyorum boğulmaya az kaldı..

Miss maria dedi ki...

Canım benim çok geçmiş olsun, gerçekten zor dönemler geçiriyorsun. ama şunuda unutma Nekadar seni sinir ederlerse etsinler dua et yanındalar canım allah sabır versin sana ve sen çok güçlü bir kadınsın bunlarında üstesinden gelirsin.

Anindayorum.com (Abraham) dedi ki...

Gayret edersen altından kalkamayacagın sey yoktur...

Unknown dedi ki...

mis maria...teşekkür ederim iyi dileklerin için...gerçekten güçlü görünüyormuyum ?
ibrahim doğru söylüyorsun..

Profösör dedi ki...

Benim seni takip ettiğim kadarıyla; duyarlı bin sansın,, Tutarlısın.. Birazcık olsun bir Allah'ın kulu seni anlasın istiyorsun. Tabi ki bu da eşin olmalı. Hayatı paylaştığın kişi bencil olmamalı..

Acaba bir düzelme olabilir mi? Son bir fırsat tanınabilir mi? bunları düşünmek de gerekebilir. Bu arad kesinlikle kendine zulüm yapılmasını da önlemelisin. Zulüm bir insanlık ayıbından ziyade bir insanlık suçudur.

Umalım ki herşey düzlüğe çıksın. Doğru ve isabetli kararlar verirken de bu şin yürüyüp yürümeyeceğini akli olarak karşılıklı kabul edisin..

Unknown dedi ki...

malesef bana karşı duyarsız olduğu gibi beni söylemleriyle çok irite ediyor ve beni pasifize ediyor.bana karşı duyarlı olmasını bırak çocuklara karşıda duyarsız oluyor. evlilik mutlu olmak içindir daha çok bu evlilikle mutsuz oldum. hayata bakış açım daha karamsar oldu

Kıreyzi Görl dedi ki...

Hepimizin sorunları var mesela. Yok efenim sevgilimizden ayrılıyoruz, zart arkadaşla kavga ediyoruz vs.

Ama sen annesin, bir sürü şeyle uğraşman yetmiyormuş gibi bir de duygular işin içine girip kafanı dolduruyor.

Umarım en kısa zamanda sorunların çözülür ve sen de rahat bir nefes alırsın.