14 Nisan 2011 Perşembe

BOTOKSUM GELDİİ!!!

Her zaman buradan eleştiri yapmayacağız değil mi ama? Botoks yaptırdım :p şaka şaka.
Geçen hafta kullandığım cilt ürünlerinin temsilcisi bana cilt bakımı için gün verdi, giderken dedim ki bir şey almayacağım " kesinlikle koyverme kendini Cemrem bunlar para tuzağı" diye kendimi uyararak gittim. Bakım yaparken doğal olarak yeni ürünlerini anlattı tahmin ettiğim gibi. Tabi satmaya çalışması gayet normal onu sonuna kadar sükunetle dinledim ve bu arada cilt bakımının tadını çıkarmaya çalıştım.
Bana bir kremden bahsediyor, diyor ki "kullanır kullanmaz etkisini görüyorsunuz aynada, hemen inanılmaz bir krem şimdi sürdüğümde şaşıracaksınız, daha önce de cilt bakımı yaptığım kişiler diyor ki daha önce niye önermedin acayip güzel"...
Bir düşündüm senelerdir kullandığım bir markadır Estée Lauder, böyle bilinen ve tanınan firmanın çalışanının basit küçük yalanlar atmamalı.
"Bu krem kaç yaş için?" diye sordum bunun yaşı yok sadece acil ihtiyaçları karşılıyor." Nasıl yani?"
"Eğer yüzünüz sarkma problemi yaşamışsa, yada genetik olarak kırışıklıklar, sarkmalar varsa elastikiyetini kaybetmişse cilt bu kremi kişi kaç yaş olursa olsun kullanabilir".
Kuzenim mesela 28 yaşında olmasına rağmen annesi gibi yanakları sarkmış, ve durumdadır. Neyse uzatmayayım bu kremin önce göz için olanı sonrada yüz için olanını kullanıp cilt temizliğini bitirdi .
Ben aynayı hemen bir hışımla kaptım kızın elinden Ohaaaa şoka girdim inanamadım gerçekten dedikleri doğruydu kendi yüzümü ben bile tanıyamadım. Bir gerilmiş en az, en az diyorum bir 7 sene önceki cildime götürdü beni. İnanamadım yemin ediyorum. Hemen fiatını sordum tabiii öhöm, öhöm orası biraz can sıkıcıydı doğrusu. 650 TL yüz için olanı  320 TL göz için olanı idi. Çok pahalı bulduğumu söyledim tabii, "haklısınız ama 2 bin TL ye de krem var " deyip beni şaşırtmayı sürdürdü. Şu an bozulmuş bulaşık makinamı yenisini 950 TL alırken, bir kreme 650 vermek pufff. Sıkı durun fısıltı gazetesi bu ayın 15 inde bir indirim olabilir dedi ama ne oranda bilemiyorum. Kartla 10 a falanda bölüyorlar. Ay botoksum geldi diyen varsa bu kreme gelsin, dr gitmesin.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

aldın mı kremi bari :D

Unknown dedi ki...

henüz değil :p bir indirime bakmak lazım :D

lazanya dedi ki...

oha! pahalı be!

bende üst dudağıma yaptırsam mı diyordum ama hiç iyi örnek görmedim, hepsi aysun kayacı gibi oluyor ://

Unknown dedi ki...

lazanya yok yaptırma berbat bişey... bu dediğim kreme bak boynerlerde var, tekin acar kozmetikde var bak muhakkak..çok farklı..

Nil dedi ki...

hayatta vermem o kadar parayı bir kreme.

Mia Wallace dedi ki...

mimledim seni :)

Profösör dedi ki...

insanın yeter ki yüreği güzel olsun. yüzü için botoks yaptırmaya ya da krem almaya gerek yok. Güzellik önce ruhumuzda başlıyor.

Guz dedi ki...

ay harika :) annem icin ideal.ablam amerikada ve eminim orda daha ucuzdur.cunku masallah hersey burdakinin yari fiyatina.

Unknown dedi ki...

evet güz cüm laf aamızda bende yarı fiatına buldum...yakın bir ülkeden..