23 Mart 2011 Çarşamba

YASAKLISIN YASAKLIYIZ YASAKLI!!

İnanılmaz bir durgunluk var blog âleminde. Anlamsız yasaklamalara muhat tap oluyoruz. Bir kaç kişinin işgüzarlığı yüzünden tüm bloglar, yazanlar, üretenler, cezalandırılmış durumda.
Hatta bloga girmeye çalıştığınızda şu iğrenç, Tu kaka yazısını gören ve olaydan haberi olmayanlar için Vay be ne yazmış da engellenmiş gibi düşündürüyor. Ne yapalım Tu kaka olduk.
Ama en kötüsü bloglarımızın canını almaları! ulaşabildiğimiz, ya da  ulaşabilenlerin yorumlarından, ziyaretlerinden  mahrum bırakılmak. Evet en kötüsü bu. 
Yine yazmaya devam ediyoruz, yorumlar tek tük e inmiş olsa da yazıyoruz biz! Tıpkı kendin çalıp kendin söylemek gibi... Hiç kimse rutinini bozmuyor hala herkes kendine göre düşünüyor, üretiyor. Hafta başı açılıyor diye bir yazılar dolandı ortalıklarda ama hala bir gelişme görülmüyor bloglarımızın istatistiklerinden anlayabiliyoruz… Bir an önce düzelir demekten başkası da elden gelmiyor

4 yorum:

Nil dedi ki...

eğer yıldırma politikasıysa bu uyguladıkları başarıyorlar.

çünkü harbiden soğuttular yani. güya kalktı yasaklar. fıss

Unknown dedi ki...

ciddi fısssssssssssss...

cadiicc dedi ki...

bıkmadan usanmadan plastiik poşetlerdeki dergiler gibi hor görülsede blogalrımız yazacağız... bu siteye erişimi engelleyemezsiniz diye başlık atasım var bloguma:D

Unknown dedi ki...

At tabii...arkandayız :)