30 Aralık 2012 Pazar

İNATLAŞMA

O kadar laga luga olaylar yaşıyorum oha be diyebilirsinin diye korkuyorum. Bu olayları yazmak ve ya yazmamak için bir inatlaştım kendimle inanamazsınız..
İnanırsınız aslında son yazdığım yazının tarihine bakınca hoop anlaşıldı.

En son ameliyatımda kalmışız o yazıda, başarısız oldu o işler arkadaşlar 2. ameliyat da başarısızdı. Bende  saldım çayıra anasını satiim. İlgilenmiyorum şu aralar.
Ama o ameliyatın ardından bi gün değişik bir sabun deneme adına aynı gün akşamı banyoya ikinci defa girdim. Yıkanırken sol omuzumun kolunun arkasında bir acı hissettim. Çıktım aynaya baktım pıtır pıtır 5, 8 adet bir sivilce kıpkırmızı. İçimden "Layn dedim o sabunu üreten bana satan karıya yarın hiç üşenmeden 10 kilometre gidip "hani kız kostik yoktu doğaldı moğaldı oydu buydu bak daha sürer sürmez tahriş etti" deyip sabunu da yanımda götürüp fırlatırım artık suratına diye düşündüm.
Ertesi günlerde o kadar çok işlerim vardı ki, unuttum gitti.  Fakat daha sonra ki günler sivilceler kaybolmadı üstelik çok ciddi kaşıntılar oluşmaya başladı. Birde bir ağrı aman, aman, aman, bir ağrı ki, sırtımda ve arada kaslarımı çekiyormuş gibi bir acı.
Uyku bitti bende 1 hafta öyle dolaştım ben aile hekimime gideyim dedim bi merhem versin.
Gittim "kııııız hayırlı olsun nur topu gibi bir Zona!n olmuş!!!
Hay dedim bahtsız bedevi Cemre..
Neyse uzatmayayım doktoru görünce azdı meret. Beni delirtti delirtti. Dünyadan bezdim yahu..


Daha yeni iyileşmiştim ki bi sabah kızım beni sesiz de olan telefonumdan 10 kez aramış. N'oluyor dedim okulda sorun mu var aradım tekrar deli gibi bir ses
-Anneee İlayda okulun 4. katından attı kendini!!
dumur oldum nasıl dedim. O dakikadan sonra bir telefon trafiği otomobilde serviste gidemiyorum Asyadan avrupa ya geçmek gibi bir şey.  O arkadaşının annesi arar öbürü sorar kızın annesi çok iyi arkadaşım. Kafam bulandı kızı düşünüyorum bir yandan kızımı düşünüyorum bir yandan psikolojisi sıfır.
Kız üstelik kendini. kattan attığında  binanın dışından değil içinden atmış düştüğü yerde okulun tam ortası!!! ve küçük bir çocuğun ayaklarının önüne düşmüş. Abovvvvv...

Akşam üstüne kadar hiç bir şey yapamadım ne iş ne alışveriş öyle televizyona bakıp telefonla konuştum.
Okul telefona mesaj attı yarın acil toplantı var diye. Ogün evde kızım çok durgun ve konuşmama kararı almış birazda korkulu gözlerle bakıyordu etrafa üstüne varmadık kendisinin konuşmasını bekledik. Kendince anlattı dinledik. Kız sorunlu bir ergenlik geçiriyordu ama sonuç bu olmamalıydı.

Esas sinirimi bozan okulda toplantıda konuşulanlardı. Kızı ailesini sorgulayan mı ararsın, suçlayanmı, mış lı mişli konuşmalar. Yalan yanlış bilinenler. Dayanamadım öyle konuşanları tabii " buraya onu ve ailesini sorgulamaya gelmedik çocuklarımıza nasıl davranacağımız öğrenmeyre geldik" dedim. Aileyi tanımam söylenenlerden dolayı beni rahatsız etti.
Allah şükür ölmedi çok ameliyatlara girdi 20 gün uyutuldu. Savcılar tabi araştırıyor ama konuşulan kızım düşerken koluna doğru kendini korumak için atmış olması kızın intihar ihtimalini ciddi düşürüyor. Neyin ne olduğunu öğrenince haberdar ederim sizi. Öbür kötü olayları sonra anlatırım sıkıldım yavv..

Hayatımda ilk defa Aşure yaptım Allah kabul etsin.
Buda hayatımda güzel olan bir şeydi.


Anaaaa yarın yılbaşı çok çılgın bir gece geçireceğiz evde çocuklarla..




Beni;
Yolu buraya düşen,
Okuyan,
Takip eden,
Sinir olan,
Seven,
Sevmeyen
Sempati duyan,
Blogumdan haberi dahi olmayanın bile
2013 yılının çok iyi geçmesini, dileklerinin kabul olmasını,
Bol kazançlı bir yıl olmasını,
Sağlığının daim olmasını diliyorum.



4 yorum:

Profösör dedi ki...

Geçen olaylara üzüldük. Üzüldük. Üzüldük. ayrıac bu kadar da sayfayı ihmal etmemelisin..

Unknown dedi ki...

yazımın en başında dedim ya profösör inatlaştım bıktım olumsuzluk yazmaktan ama ne yapayım son bir senedir böyle... yazıcam bundan sonra sık sık profösör ailenize ve size yeni yılda mutluluk ve sağlık diliyorum.

Nilgün Komar dedi ki...

geçmiş olsun.. nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim...

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim Nilgüncüm bende sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum ...