23 Ekim 2012 Salı

HASTANEDEN EVE İNTİKAL ETTİM.

Evet eve geldim bu sefer yaklaşık 2 saat sürdü ameliyatım. Burnumdaki kemik erimişti hatırlarsınız orada ciddi bir boyutta delik oluşmuştu biyopsi yapıldı bir şey çıkmadı allahtan o deliği kapatmak için  son defa burnumdan doku aldılar.
 Bu sefer değişik bir teknik uyguladılar. Burnumun içinden 2 doku  alıp sağlı sollu silikon aparatın altına tutturdular diktiler onu birde ....
İki adet silikon aparat var geçen ameliyatta 1 hafta kalmıştı şimdi 2 hafta dan fazla kalmalı diyor doktor. Dayanma gücüm sıfır.  Nefes alamıyorum hapşıramıyorum, burnumu temizleme hareketi yapamıyorum.
Ağzım sürekli açık embesiller gibi. Ameliyat masasında doktor tamam gazı kapatabilirsiniz dedikten saniye sonra gözlerim kapalı kalkıp yürümüşüm bir kaç kişi zor tutmuş. Hayret bir şeyim ya...



Bugün çıktım geldim eve stress diz boyu bu aparatlar canımı sıkıyor.. Sakinleştirici verdiler onunla idare ediyorum yoksa koparıp atmak içten değil. Hayır birde etraftan stress yüklüyorlar.. bana offf ..atraksiyon atraksiyon..
Bağıra bağıra sokaklarda dolaşasım var..

4 yorum:

Profösör dedi ki...

Çok geçmiş olsun.. Allah'tan şifalar diliyorum. Bu arada bayramınızı kutluyorum.

Unknown dedi ki...

teşekkür edrim profösör bende ailenizin ve sizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum..

deeptone dedi ki...

çok geçmiş olsun.
burnunda erime mi delik mi o ne yaw.

Unknown dedi ki...

sinüzit malesef ..tedavi olmamam beni çok kötü bir duruma itti o akıntı enfeksiyon yapıp burun kemiğimi eritmiş ve sonuç olarak kemiğim erimiş çok büyük bir delik oluşmuş burnumdan alınarak eklenen doku bir hapşurma yüzünden düştü şimdi farklı bir teknikle ikinci kez kapatılmaya çalışıldı.Biyopsi yapıldı temiz çıktı en iyi haber bu.. dinleniyorum 3 hafta silikonla yaşamak çok zor..