9 Ekim 2012 Salı

GAY

 Erkek cinsiyeti taşıyan modacıların hayatlarının içsel çelişmelerinden ötürü yada bir kadının anatomisi, zarifliği, taşıdığı elbise takı, ayakkabı hatta ruhunu keşfetmelerinden dolayı mıdır? nedir? hemen hemen hepsi de mi gay olur anlamıyorum. İlla modacı olunca feminen erkek mi olmak gerek onu da bilmiyorum.


Çok önceleri ben deniz, stilistlik modelistlik konuda eğitim aldığım zamanlarda böyle bir arkadaşım vardı. Onun öyle olmaması için geceleri yatarken dua üzerine dua ederdim. Oysaki sonradan öğrendiğime göre iş işten neredeyse ortaokul dönemlerinde geçmiş. Benim için çok büyük bir hayal kırıklığı olmuştu.

Daha sonraları beğendiğim modacıların sexuel durumlarını merak etmemek üzere kendime söz verdim. Çok aşikar gözümüze batanlar için geçiniz dedim. Ama birisi var ki bu alemde o çizimlerine, yaşattığı kadın ruhuna hastayım. Onun gay olmadığı konusunda kendimce emindim.
Tom Ford...


Az önce haberlere bakınırken "Tom Ford un bir erkek çocuğu oldu" haberini okudum haberin devamını okumamak için çaba sarf ettim ama ilk okuduğumda "gördün mü bak gay değilmiş ehehehhe" dedim. Haberin içeriği tabi ki içler acısı.
20 senedir "beraber" olduğu (şaka yapıyorsun o kadar oldumu birader, haberim yoktu ya benim......)


Şimdi bu yazdıklarımdan homofobik olduğunu falan çıkarmayın. Alakası yok hiç umursamam. Vakti evvelinde canciğer kuzu sarması kankamın babasının da böyle bir durumu vardı kız arkadaşım bunu öğrendiğinde daha sexi tatmamış küçük kızlar olarak onun salya sümük ağlamasına eşlik etmiş, "olabilir herkesin kendi tercihi Aslıcım o senin baban amaaa " gibi bi telkinde bulunmuştum.

Şimdi si..tir edin gayliği, modayı tercihi her şey mübah ta ÇOCUK konusuna gelince günah be anacım.

O çocuğu sen taşıyıcı anneyle dünyaya getirdin de, nasıl olacak bundan sonrası onun için? onunda gay olması için mi yetişticeksin. Kime anne baba diyecek bu yavrucak. Yada anne, anne, baba, babamı diyecek.

Kim masum bir yavrunun, sadece kendi merakını gidermek için, onun hayatını ipotek alır. Bence bencilce bir yaklaşım değil mi? Bana çok büyük haksızlık gibi geliyor. Sevabını günahını at bir kenara.

O çocuk, çok masum, çok küçük ve çok sorunu olacak "kendi dünyasına" geldi ne yazık ki, onun seçimi değildi.
Bir erkek ve bir kadın evliliklerini bitirdiğinde bile, bir dolu para vererek pedagoglara gidiliyor.
Çocuğun piskolojisi yüzünden ayin şeklinde birlikte yemeklere gidiliyor! Her iki tarafa işkence gibi geliyor, tek ki çocuğun ruhu yara almasın diye.
Ne oluyor?
Neler oluyor?
Bilmiyorum anlayamıyorum belki çok geri kafalıyım ama yanlış mıyım?


1 yorum:

Profösör dedi ki...

Haklısınız.. Çocukların kimlik ve kişilikleri açısından çok önemlidir cinsi terbiye almaları..