12 Haziran 2012 Salı

HEROOO BURADA!!!

Kızlar toplanın  şimdi size gelmiş geçmiş ev temizliğiniz için en kolay araçla tanıştıracağım. İşte size ALF HEROOOOOOO!
Yani bu Vilada denen pislik yuvasından nasıl kurtulurum diye çok kafa yordum. Buharlı temizliyicilerin daha iyi bir temizlik yaptığınla ilgili duyumlarım vardı bir çok markayı inceledim testi geçen Alf oldu doğruya doğru. H2 mop5 adında buharlı temizliyicinin reklamlarını defalarca seyrettim ama televizyondan satış yapan markalara pek güvenmediğim için internetten bir çok siteye girip bu ürün hakkında kullanıcı yorumlarını okuyunca hiç allmayı düşünmedim.Hiç iyi yorumları yoktu çünkü.
Daha sonra Fakir in buharlı temizliyicisine baktım fakat oda sadece buharla temizliyordu, Sadece buharla temizlik yapmak kesinlikle temiz olduğunu göstermez bence. İçine birazda olsa hijyen maddesi katılması gerekir diye düşünüyorum.
Ve bir günTelevizyonda ilk Alf Hero yu gördüğümde işte bu! dedim.
İnternete girip hemen inceledim fiatı biraz pahalı gelmişti. Alışveriş yaptığım bir mağaza taksit ödemeye gittiğimde bir baktım gelmiş. Fiatı da tanıtım nedeniyle makul fiata indirilmiş. 299..
Hemen aldım geldim eve Bir süpürge yaptım arkasından Heronun içine suyunu doldurdum yanında verilen actijen maddesinden de bir kapak koydum silmeye başladım ooooooohohhoooyytt.
Resmen uçtum yahuu.
Annelerimizin eskiden gır gır ları vardı kenarda dururdu bir şey döküldümü hemen onunla alırdık. Buda benim için öyle oldu . Kenarda duruyor su dökülüyor hemen siliyorum ihihihiiii.. Durmadan temizlik yapasım geldi. Sadece yer silmiyor bildireyim, halıda siliyor. 2 adet yer silme, 1 adet halı silme mikrofiber bezi var, çok basit yıkanıyor.
Bu vileda denen pislik yuvasından kurtulun.O saçlar başka şeyler yapışıyordu birde iz bırakıyordu yapış yapış...ıyyyyyyyyy .Arkadaşlar süper süper birşey....

1 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

ayyyyy ne muhteşem bir şeymiş bu herooo!!!!

her eve lazım :)