3 Ocak 2012 Salı

YARIN!!!

Önemli bir gün küçük çeçim için kullandığımız ilaçlar etkisini göstermedi. Uykusuzuz günlerdir, nefes alamıyor uyurken tıkanıyor.On beş gündür birlikte uyuyoruz, tıkanınca uyanıp annecim annecim deyip bana sarılıp tekrar uyumaya çalışıyor..Uyku ona ve bana işkenceye dönüştü. Sabah kafam davul gibi kalkıyorum..Oda kalkar kalkmaz anne yorgunum diyor çünkü kaliteli uyku alamıyor. Çok zayıfladı yemek yiyemiyor özellikle sabahları bademcikleri şiş olduğu için yutkunamıyor. Neyse ki yarın bu işkenceden Allahın izniyle kurtulacağız. ameliyat olacak geniz eti, bademcik alınacak ve kulağına tüp takılacak. Seviniyorum bu sorunları artık bitecek, allah korusun daha kötü hastalıklar var . Allah şifası olan hastalıklar versin herkese. Ama üzülüyorumda canı acıyacak mı? uyandığında nasıl hissedecek ameliyat deneyimi olan biri olarak uyanınca sarsıcı oluyor insan için bunu biliyorum.. Neyse atlatacak atlatacağız..Bir kaç istediği şeyler aldım hediye pakedi yaptırdım "yarışma olacakmış diyeceğim en büyük kim balon şişirecekmiş yarışması" ameliyattan çıkıncada " sen kazanmışsın sana bir sürü hediye getirdiler diyeceğim... Ne yapayım oyalamak lazım....Dualarınızı eksik etmeyin.....Öperim..

8 yorum:

Modern Prometheus dedi ki...

Geçmiş olsun. Umarım geçecek, çocuklar olunca çok üzülüyorum ben. Ameliyattan sonra abisi için de öpün bir. :)

Unknown dedi ki...

olur öperim mucuuuk diyeee..

Profösör dedi ki...

Allah şifalar versin. Bütün ailecek dualarımızla yanında olduğumuzu bildirmek istedim. İnşallah bu vartayı da atlatacağız.

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim profösör ailenize ve size Allah razı olsun sizlerden.

Karluk dedi ki...

Dualarım seninle Süperince, ediyorum, hep edeceğim. Sendeki bu zor durumlardaki metaneti çok seviyorum. Hep böyle kalabilmeni dilerim.

Unknown dedi ki...

sağol ilşad teşekkür ederim...düşünmen yeter....

Emine dedi ki...

anne için daha yıpratıcı yaşamış biri olarak..kolaylıklar, şifalar diliyorum ve sevgiler yolluyorum ikinize de..

Unknown dedi ki...

emine öpüyorum çok teşekkür ederim