30 Aralık 2011 Cuma

YENİ YIL!!!!!!!!!!

Size çok canlı iç açıcı bir yazı yazmak isterdim şahsen..Ama hiç bir yılbaşına bu kadar mutsuz ve umutsuz girmemiştim. Hiç bir şey yolunda gitmiyor koca bir 365 gün geçti yine evdeyim çocuklarla mıç mıç kendime özel bir şey yapmadan bir 365 gün  geçti düşünün... Gelecek seneden çok umutlu değilim ...mutsuz sorunlu her günden nefret eder duruma geldim. Mesala kimseleri kıskanmazdım  daha önce yapabildiğim ama şimdi elde edemediğim ne varsa kıskanıyorum. Zayıf insanları, immüm hastalığı olmayan bir ilaç kullanmadan onca yaşına gelmiş insanları, her konuda çok iyi anlaşan çifleri, istediğini kolayca elde edebilen şanslı insanları.....
Neyse ne kötü durumda insanlar olduğunun düşünerek benim mutsuzluklarımın gereksiz olduğunu düşünerek avunuyorum...
Küçük keçimin ameliyatı çarşamba günü o günü düşünmekten de kendimi alamıyorum.Biraz buruk bir yılbaşı bu anlamdada....
Blogtan tüm tanıdığım, yazılarını takip ettiğim, etmediğim, blog gazetesindeki grubumun üyelerinin, herkesin YENİ YILININ önce sağlık sonra mutluluk getirmesini diliyorum.......

11 yorum:

bozbek dedi ki...

Mutlu, umutlu yıllarrr!

Mia Wallace dedi ki...

canım benim üzülme. bu yıl en çok sana ailene iyi gelsin.

dualarım seninle. hep mutlu ol! :*

Modern Prometheus dedi ki...

umutlu yıllar... :)

Profösör dedi ki...

Allah yardımcımız olsun. Bundan sonra yüreğinize ferahlık versin. Maddi manevi darlıktan kurtarsın.

Unknown dedi ki...

sevgili bozbek sanada mutlu mutlu yıllar... :)

Unknown dedi ki...

mia tatlı şey.bende sana yeni yılında önce sağlık diliyorum ve diğer istediğin her şeyin gerçekleşmesini diliyorum...

Unknown dedi ki...

b.y. peygamber gerçekten umutlu bir dilek olmuş... bende sana mutlu yıllar dilemek istiyorum..

Unknown dedi ki...

Profösör ilk önce size teşekkürlerimi sunmak istiyorum bu sene her yazımda bana yorum yaptığınız ve destek verdiğiniz için.. Ailenize ve size önce sağlık daha sonra bol neşeli bir yıl diliyorum ellerinizden öpüyorum kabul ederseniz..

Unknown dedi ki...

http://sakazence.blogspot.com/dedi ki...
hayat hepimize dönem dönem oyunlar oynuyor bu bir gerçek..2002 ağustos ayına dönsem ve verdiğim ani kararla yolundan çıkan hayatımı,hayallerimi herşeyi yerine oturtsam keşke dediğim anların sayısını bilemezsin..tek bir şey beni ayakta tutan hayata bağlayan, biliyorum ki her yaşanan şeyin bir sebebi var ve mutlaka içimizi sıkan şeylerde bile bir hayır var..asla umudunu yitirme ve 2012 her ne kadar sihirli değnekle kapıda beklemiyor gibi görünse de sen mucize denen şeyin varlığına inanmaya devam et:)
her sabah,her şey, her geçen gün daha da güzelleşiyor diye uyanman dileğiyle:)
yeni yılda küçük mucizelerin olsun,
sevgiler:)

Unknown dedi ki...

sevgili sakazen ...yorumunu okuyunca çok şaşırdım çünkü 2002 de benim yaşadığım şeyleri alıp harmanlayıp beni başka yerlere savurdu..hayatım o noktada başka bir yere gitti çok acılar çektim. çok yoğruldum dibe vurdum. gerçekler tokat olarak peşpeşe geldi benim canımı çok yaktı.. Hala onların acısını çekiyorum. sanki o senelere takılıp kalmışım geçen gün kafam dank etti 10 yıl olmuş ama ben uykudaymışım....ne acı.. uyanacağım elbet dur bakalım öpüyorum iyi dileklerin için teşekkür ederim...sağlık ve mutluluk diliyorum..

tosbagalar dedi ki...

Çok geçmiş olsun sanki benim tosbağanın ameliyatını yaşadım. Allah başka dert vermesin