3 Ekim 2011 Pazartesi

BENDEN HEBERLER !

Yazmayalı ne uzun zaman olmuş vay vay vay...O kadar yoğundum ki....Melisayı konservatuvara yerleştirdik 3 arkadaşıyla ortak kullanabilecekleri bir oda verdiler. Kızlar pek heves etti odalarını döşemeye. kilitli dolap aldık,masa, evden armut pufunu götürdü, cattle götürdü, küçük objeler aldı, çiçekler :p.... kendi odası boşaldı çoğu şeylerini oraya taşıdı..Bir heyecan bir heyecan.. Birde forma gelmeseydi okula tadından yenmezmiş onlara göre tabii..Ufaklık kreşe başladı iyi oldu son zamanlarda artık yemek masasının üzerinde gezmeye başlamıştı..

Evdeki durumları soranlar var. Stabil şu an ev.  Ne o bana dokunuyor ne ben ona bazen kedi fare gibi evin içinde dolaşıyoruz. O salonda tv izlerken ben yatak odasında seyrediyorum.Çocukların yanında normal davranıyoruz çocuklar yokken tek kelime etmiyoruz...Dur bakalım böyle gitsin...

VE değişik bir haber benden  size az az çalışmaya başladım. Rusya dan isteyenlere istediği ürünü göndermeye çalışıyorum. Daha önce bunu Yunanlılarla yapmıştım. Mesela diyorlar ki bize "10.000 metre perde lazım" en uygun fiatı veren 1. satıcı yada üreticiyle bağlantıya geçip aradan komisyonumu alıp perdesini gönderiyordum. Tabi bunu yapmak için Yunanistan da yaşayan bir Türk ortağım vardı. Şimdi ki ortağım Kardeşimin eşi ... Biraz daha zor şartlar çünkü Rusya uzak bir ülke Yunanistan a ürün gönderdiğim zaman konteynırla İstanbuldan kolay daha hızlı gidebiliyordu ..Rusya için bu geçerli değil tabii..İnşallah düzene oturarak gider bu iş...Çalışmayı özlemişim.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Hoşgeldiiiin :)

Unknown dedi ki...

hoşbulduuuk :)) nasılsın ??

Profösör dedi ki...

Öncelikle hoşgeldin diyorum. Sonra ad yaptığın iş kolay olmamalı. ama yinede çalışmak güzel birşey. Başka free işler olabilir. Onları da portföyüne alabilirsin..

Unknown dedi ki...

mesela nedir profösör yönlendirebilirsiniz beni :)