12 Eylül 2011 Pazartesi

PEMBE KOVAM TASIM VE BEN !!!!!!!


Bilgisizlik, görmemişlik başka bir şey. İki senelik evin neden banyo, mutfak gibi tesisatları bozulur? Çok sağlam olduğu için olabilir mi? Bir sene olmadan ikinci defa jakuzi denen geri zekalı, " bizim eskiden donla içinde oynadığımız bildiğin küvetin, suyu fışkırtanından olorrrr" duşluğu bozulur, bozulurda doğru dürüst yapan neden bulunmaz. Çok sevgili ev sahibimin iki banyo fikrini mütahite " bir banyoya indir" emrini ben neden çekmek zorundayım arkadaş.
Her gün jakuzide duş alınmaz ki? Bunu bilmiyorsan ben sana ne diyeyim. Duşluğun vardır duş yaparsın. jakuzide ise suyu doldurur fırşkırtıcılarını da çalıştırır, köpük banyosu yaparsın. O yüzden!! diğer duşluk olacak küçük banyoyu giyinme odasına döndürttüren ben senin zihnini SEVEYİM hacıııı...Üstelik kendi evininkini giyinme odasına çevirip benimkini virane, penceresiz kocaman bir alan yapma zihnini de SEVEYİM ..
Yoksam sen 55 yaşından geçkin erkek görünümlü hatununla her akşam jakuzi fentezisi yapıyorsun da haberimiz mi yok!!
Eve tamir için getirdiğin beceriksiz tamircinin hortumu koyacağı yeri yukarıda yapıp hortumun altı ay sonra benim banyoda kafamı tamda şampuanlarken tekrar kopmasına ve ulaşılmayacak delikten içeri gitmesine ne dersin???
Beniiii bu 21. yüzyılda sular kesilir diye bir köşede duran pembe kovama ve pembe tasıma muhtaç ettiği için senin benn ...........nnnnnnnnnnnnnnnn ah ben seni bu evden çıkarken bir benzeticem ki sorma!!!!

5 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

ayyy inanmıyorumm yaa! of of ben sorunsuz bi ev istiyorum ama zoor tabii ki :)

Unknown dedi ki...

zor mia çok zor eve taşınmadan önce kızların babası demiştiki bu ev bir seneye dökülür bizim evde civarın en lüks evi görünüyor doğru çıktı dedikleri...

Karluk dedi ki...

en iyisi kendin yapıcan. ama ben kendim yaptırınca da her ihtimale karşı pempe tası kovayı alırım :)

Unknown dedi ki...

aha çok güldüm ya... doğru diyorsunda yerle bir olan bir yere girmek zor biraz tesisatcı bile zor giriyor..

lazanya dedi ki...

dur sakin ol :)

hiç değilse pembeler. boz bulanık mavi falan düşünsene ... :))