23 Mayıs 2011 Pazartesi

YOĞUNDUM!!

Bu kız nerelerde? demişsinizdir kesin.. Çok yoğundum hem fiziksel hemde beyinsel olarak.. Keskin virajlara girdim bazı kararların tam ortasındayım..
Bundan daha sonra bahsetmek istiyorum...
Küçük Delfin anaokulunda "Başka Dünya Yok" isimli gösteride dans edecek çok eğlenceli bir dan,s anladığım kadarıyla. Evde sürekli dansını yapmak istiyor.
Ellerini balık yüzüşü gibi yapıyor, sonra martı uçuyormuş gibi, sonra çiçek gibi açılıyor. Hareketleri çok bilinçli yapması hoşuma gitti. 4 Haziranı dört gözle bekliyorum.
7 Haziranda da Melisanın kep atma töreni var 8 Haziranda da yemek var. Ona yok şunun kıyafeti yok bunun kıyafeti diye bir sürü alışveriş yaptık ..
12 Haziranda da Seçim var biliyorsunuz ben oyumu kullanırım ve Eylüle kadar dönmemek üzere yazlığa giderim. Bu sene oraya interneti taşımayı düşünüyorum
Eylülde de kardeşimin düğünü var Allah izin verirse.. Gelinimiz yabancı buradaki adetleri öğrenince çok gülüyor... Bende onların edetlerini duyunce çok gülüyorum. Mesela bizim düğünlerde bile gönderdiğimiz çelenkler onların ülkesinde sadece ölenler için gönderilirmiş. Gittiğimiz nikahta çelenkleri görünce gözlerine inanamayıp kavram karmaşası yaşadı kızcağız...
Konservatuvarın flütte 1 kontenjan çıkarması bizi çok etkiledi. Ama hemen toparlandık Şan dersi almaya başladı Melisa.. Şan hocasına torpilden bahsettim. Cevabını alınca rahatladık biraz. "Sanmam dedi benim kızım ilk sınava girdiği zaman fizikten kaldı bırakanlarların hepsi benim arkadaşım öyle olsa girerdi"dedi içimize su serpildi..
Sınav 2 aşamalı yapılıyor
1) Fizik yani hangi entrumanı çalıyorsan örnek flüt. dudaklarına, dişlerine, ellerine bakılıyor..
2) Kulak, Piyanoda hocanın bastığı  sesleri çıkartıyorsun, ve hoca bir ezgi çalıyor onu elinle tempo tutarak notalara ayırıyorsun ..gibi
İşte böyle bugünler yoğundu, bugün alışverişe çıkacağım bu gösteriler yemekler için bakalım bir şeyler bulabilecek miyim bilmem.. Bu arada spor bitti malesef....3 ayda 4 kilo ve ciddi sıkılaşma oldu. Doktora gittim sordum hergün spora gittim bunu yaptım şunu yaptım dedim.  "Direnç göstermesi normal senin metebolizman herkes gibi çalışmıyor senin metebolizman normal iken 3 ayda varacağın neticeye 9 aydan fazla çalışman gerek" dedi. Bende Hay ben bu Haşimato hstalığının içine edeyim dedim. Dedim valla doktorda duydu...Spor hocam Mert le konuştuk seneye daha farklı bir şey deneyeceğiz. Bakalım .. İyi haftalar öptüm....

6 yorum:

Kıreyzi Görl dedi ki...

Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Bir anne olarak işin zor, kadın olarak daha zor. Umarım alışverişinden de olumlu sonuçlar alırsın. :)

Unknown dedi ki...

canım benim teşekkür ederim ... senin içinde çok güzel haftalar olsun....

Profösör dedi ki...

sen yine de biloğunu ihmal etmemelisin. Bizi kapınızı açıyorsunuz. Sanki eski anılarımı tazeler gibiyim..

Unknown dedi ki...

:) bende bir gün böyle diyebilirim değilmi profösör..

Profösör dedi ki...

Yaşadığım an şu anki yaşadığım andır. Herkesin bunu tadmasını dilerim. Tam sekiz aylık bir dedeyim. Hem de bastonsuz dede.. darısı dostlarımın başına..

Adsız dedi ki...

tum blogu okumaya oldukca iyidir