10 Mayıs 2011 Salı

DELİRMEK İŞTEN DEĞİL!!!

A dan Z ye herkes çıldırmış. Büyükten küçüğe ama...
Kırmızı ışıkta duran kadın ışık yeşil yanınca geçmiyor, arkamda konvoy olan araba sayısını söylememe gerek yok sanırım, bir korna kıyamet koptu kadının umrunda değil. Sağır desem, değil, korna çalıyoruz diye el kol işareti yaptı konvoya!!! bende bastım küfürüüü, O......... diye  ben yani küfür ettim en sonunda.. Ve kadın ısrarla diğer bir ışığa kadar geçmedi bekledi iyimi!!!!
Başkent Hastanesindeyiz Melisa sabaha kadar kustu nedir anlamak için gittik, doktor kan tahlili, ciğer filmi, ultrason istedi.  Sırayla katları çıkıyoruz, her kattaki tuvalette kusuyor çocuk, adamın biri öküz diyeceğim kendisine tahlil vermek için sıranın en arkasından hooop fırladı en öne millet söylendi adamın umrunda değil üstelik bin bir ahiret sorularıyla doktoru bunalttı, arkada oluşan  kuyruğu görmeniz lazım. Umursamadı ya herkesin uyarılarını duymamazlığa geldi, işini gördü gitti.
Zemin kata indik aha adam yine orada,  daha önceden işlemimiz yapıldığı için gittim direkt kağıdı uzattım. AAAAAAA bana demez mi? burada sıra var diyeee.. "Biraz öncede siz sırayı bozmuştunuz" dedim. Demez mi "tebrik ediyorum sizi" diye" bende sizi tebrik ettim biraz önce" dedim bende umursamadım.. Binbir güçlükle eve geldim, bir baktım garajın girişine parketmiş biri sokakta park yeri yok korna çal çal.. Çıktı biri ne basıyorsunuz bu kadar demezmi.. "Bu araba sizinmi" "evet" " neden benim garajımın girişine park ettiniz o zaman diyorum bak ben hastaneden geliyorum çocuk hasta" adam bana "hep aynı yalan" demezmi... "Çek arabanı kardeşim yoksa çektiricem arabanı" dedim tehtit direkt ne yapayım. İşin varsa dışarıda bütün gün insanlarla kavga ediceksin. Herkes saygısız birbirine karşı.. Erkekler kadınlara karşı saygısız, gençler yaşlılara saygısız. Hamile kadınlara, yaşlı insanlara, çocuklu insanlara  otobüslerde yer verilmiyor. yolda yürürken birine çarpan insan özür dilemiyor. Çarpılan bin bir beddua ediyor. Herkes saygısız sadece kendini düşünüyor sadece ben diyor.. Ve bu hiç hoşuma gitmiyor!!!

3 yorum:

Asahhara dedi ki...

Öncelikle çok geçmiş olsun. Önemli bir şey yoktu umarım Melisanın. Baya aksiliklerin üst üste geldiği bir gün olmuş. Bende bayan şöförlere sinir oluyorum :D ne yalan söyleyim. Bir daha bu tarz sıkıntıların başınıza gelmemesi dileğimle. Sırada o beyin önüne geçmeklede çok iyi yapmışsınız :D Adaletttt..

Profösör dedi ki...

bencillik insanı bitiriyor. BSaygısızlık da merhamet de yok oluyor..

Unknown dedi ki...

asaharra kış bitmek bilmedi herkes hasta, ben hastayım küçük kızım hasta büyük öylesine bir virüs var çocuklarda mikrobik zatürre ilaçları içiyoruz sonra yine tekrar ediyor..
profösör : toplumumuz gittikçe daha kötü oluyor..çocuklarımız bu düzenin içinde bencil oluyor..