7 Mart 2011 Pazartesi

KOŞMA KIZ BENİ DELİRTME!!!

Spor salonundaki çalışmalarım nasıl zorlu geçiyor bilemezsiniz, hiper aktif olduğum için bir kere yürüme bandında zaman geçmek bilmiyor benim için, karşımızda da bir apartman ve yol var çok bakacak bir yer yok, saniyeleri sayarak yürüyüş yapıyorum sonlara doğru çekilmez oluyor.
İlk hafta 4 hızıyla  yürüyüş bandında çok zorlandım, oda 15 dakika falandı, Cross Trainer denen aletin üzerinde değil 5- 10 dakika, üzerince 5 kere hareket yapamadım rezalet bir görüntüydü. O hafta öyle 20 dakika yürüyüş 15 dakika bisiklet 20 dakika tekrar yürüyüş şeklinde gitti.
Ama ikinci haftaaaaaa Mert hoca canıma okudu diyebilirim 25 dk yokuşlu yürüyüş artı Cros Trainerde 20 dk sonra bisiklet sonra yürüyüş..Breh breh breh ne zorlandım anlatamam.
Geçtiğimiz hafta sonuna doğu açılmaya başladım.Artık bendeniz 20 dakika cros trainer denen alette kalabilen bir mahluk oldum kendimle tam iftihar ediyorum kiiiiii bir kız geldi benim moralimi bozduuuuuu...

Hanımefendinin ölçümleri yapıldı kas yağ ölçümlerinin sonunda, işe bakın, bakınkiii hanım kızımızın yazıyla yazıyorum, "bir kilo sekiz yüz gram" fazlalığı varmış ba ba ba ba/ bunu soyunma odasına giderken, sonuçları kıza söylerlerken duydum sonra salona geri döndüm Cros Treainerin üzerine çıktım başladım.
Bu aleti biraz anlatmam lazım size, hani bir zamanlar televizyonda  kadın ve erkekler yürüyüş hareketi yaptıran aletin üzerinde 32 dişleriyle gülerek çok kolay çok basit şekilde kilo verdiren alet diye tanıtıyorlardı ya işte o oradaki adı abb shaper gibi bir şeydi.
Yok arkadaşım onun üzerine çıkınca öyle 32 dişle gülümseyemiyorsun!!! öyle bir durumun olmuyor, merdiven çıkmak gibi bir şey ama onu kaygan bir zeminde yapıyorsun.
Hah işte ben bu alete ikinci haftanın sonunda daha üzerinde yeni durabilmiş ve yavaş bir kanııı hareketlerin lede olsa 20 dakika üzerinde kalabilen benim yanıma bu hanım kızımız geldi üzerine çıktııı, sanki anında 10 merdiven çıkıyormuşçasına hareketlerle yapmaya başladı anında sinir harbi yaşadım. İyide neden ben? neden benim yanım? kızım ya dedim, içimden!! Neyse ki son 5 dakikam kalmıştı alette, daha sonra koşu bandına çıktım mert hoca dediki 35 dakika yokuşlu 5 hızıyla hadi bakalım" ben 5 hızıyla yürürken ve tam pestilim çıkmış artık yavaşlamaya başlamşken bir koşma sesi duydum yanıma bir baktım bu kız bu seferde koşu bandında 7,5 hızıyla koşuyor delirdimmmmmmmmmmmm. Sinirlendiiiiiiiiiiiiimmmm....Bozulduuuuuuuuuuuummmm
İçimden Gözün çıkmasın senin o, 1 kilo 800 gram ı veremezsin inşallah diye diye bitirdim başka harektimde kalmamıştı zaten  ışık hızıyla giyindi attım kendimi salondan, sinirli adımlarla eve geldim.
Meyve suyu koydum kendime hey gidi günler hey eski beni ,öyle bir düşündüm...
Neyse iyi haberse 2 haftada 2,5 kilo vermişim, böyle giderse Mayıs ayının sonunda 14 kilo vermiş olacağım inşallah amin...

11 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

bir de böyleleri var deli oluyorum ya
sırf hava gösteri için geliyorlar.
bizim okulda da vardı sakatladı kendını diz bagı yırtılmıs çok uzuldum ınanırmısın :)
kılo verme düzenın ve rutinin gayet iyi. darısı benım can simidinin basına

Profösör dedi ki...

Tek kelimeyle seni takdir ediyorum. Devam et lütfen. Çok sağlıklı olacaksın. Bu arada babacığın sağlık durumu nasıl?

Eğer vaktiniz olursa sayfamda özellikle seninle paylaşmak istediğim bir yazı var.. Bir kadının işe girme kücadelesi.. Memnun kalacaksın bu paylaşımdan..


Bir Reklam Ajansına İş Başvurusu /
Reklam ajansına bir kutu yolladı hayatı değişti

http://mefkuremiz.blogspot.com/

MERY DAIMON dedi ki...

Azim işte yaa.. güçlüsün, pes etmek yok! ,*

Unknown dedi ki...

kova kadınım napalım bunlar hep var etrafta ben önlemimi aldım artık kızın gelme saatlerinde orada olmamaya çalışıyorum...

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim profösör devam edicem tabii babam allaha şükür bir deişiklik yok şimdilik iyi unutkanlığım geçti diyor..geliyoum blogunuza..

Unknown dedi ki...

tamam mery bebek pes etmek yok...

Nil dedi ki...

ayy benim yanımda da var öyle uyuz biri. karı iki çocuk doğurmuş yaş 50 ye yaklaşmış. fasulye sırığı gibi. ama gel gelelim gramları kafasına takar. ya bi çekil git ya huzur ver.

Unknown dedi ki...

mucizem bunlar her yerde mantar gibi pırtlıyorlar....bi gidin yaaaa...

TuTsİ dedi ki...

2 hafta da 2,5 kilo sen verdi isen
o kızcaaz 1,800 kaç gün de verir
al sana matematik sorusu :P
yani sen o kız ile daha çoook göz göze gelecen.
Anladığım şudur ki sen bi ara kızın saçını başını yolacan yakındır pehh

Karluk dedi ki...

Mayıs sonu geldi, raporu alayım? :)

Unknown dedi ki...

karluk: sadece sıkılaştım 3 kilo bana 3 ay spor yetmiyormuş malesef...