17 Mart 2011 Perşembe

AZGIN TEKE SENDROMU!!!!

Bir ilişkide biz kadınlar neden çok fazla vermek durumundayız?
Erkekler hemen şahlanmasın lütfen. Konuya donk diye buradan girdim ama her iki cinsinde yaşadıkları zorluklar var kabul etmek lazım ama erkekler bir nebze daha şanslı bunu düşündüğüm için böyle dedim....
Önüm arkam, sağım solum ayrılık, aldatma, kavga, küslük ..
Hikayeler çok bildik, tanıdık, hikayeler acımasız, ezici, hikayeler bazende çok seviyesiz!!!!....
Dün sabah bir koşuşturmaca oldu evin içinde, kahvaltı yapma zamanı bulamadım ilacımı içtim, içim bulanmasın diye bir küçük peynir attım ağzıma, yola koyuldum kızımı kreşe bıraktım..Canım Karşıyaka sahilde oturup kahvaltı yapmak istedi, bir anda arkadaşı aklıma Bilge geldi, her gün aslında mağazasına uğrarım bir kahvesini, çayını içerim bir iki bir şey alırım, bazende aksattırdığım taksitimi öderim gün aşırı gördüğüm arkadaşımdır dur dedim arayayım bu seferde mağaza dışında oturalım, aradım tesadüf oda yakındaki bir bankadaymış.
Acayip güzel de bir hava vardı. Konu konuları açtı bir sürü bir şeyler konuştuk derken Bilge birden durdu ve ''sen bilmiyorsun biz Mehmet le ayrıldık'' dedi. Öyle kala kaldım, sesim çıkmadı, çakamadı...Sanki sesim kısıldı...
İlk aklıma gelen tabiki bir aldatma olayı olabileceğiydi...Şu an kanıtlanmasa da bazı deliller bunu gösteriyor...Ama esas üzüldüğüm arkadaşımın sırtından 7 senesi beraberlik, 12 sene de yastığa baş koyduğu eşi tarafından hançerlenmesi .
Çünkü düşünün ki bir evlilik olması gerektiği gibi gidiyor bir kavga yok, bir huzursuzluk yok, evliliğin iki çocuğun, getirdiği ufak tefek sorunlar var. Arkadaşım bir aylık hamile olduğunu fark ediyor  aldırmak konusunda eşiyle aynı kararı alıyorlar, akşam oluyor yemek yeniyor, rutin bir akşam geçiyor, çocuklar yatıyor yorgunlukla oturuyorsun kanepeye bir yandan gündüz geçirdiğin bir rahatsızlık var öyle dinlenirken eşin birden dönüyor sana ve ''Ben seni eskisi gibi sevmiyorum,  ayrılmak istiyorum diyor'' Bende OHAAAAA diyorum açıkçası..
Bu ne biçim bir erkekliktir, bu ne rezaletlik bir durumdur!!!
Buradan arkadaşımı övmek yanlış yapmadığını söylemek istemiyorum elbette ki yuvarlanıp gidilen bir hayatta yanlışlıkları olmuş olabilir, ama bunu hak ettiğini düşünmüyorum üstelik ortak bir kararla çocuk aldırıldığı gün..Bu sırtından hançerlenmek değilde nedir? sizce? neyse uzatmayayım hemen ertesi günlerde eşyalar toplanıyor, başka bir ilçede ev tutuluyor gidiliyor..
Bilirsiniz kadınların hisleri kuvvetlidir hissederler bir çok şeyi, enteresan olanda bu arkadaşım üçüncü bir kişi olanağıyla ilgili hiçbir şey hissetmemiş, yaşamamış...Üstelik şimdi eşe dosta akrabaya, yok benim ütümü yapmadı yok düğmemi dikmedi, yok böyle yapmadı, bunu etmedi gibi sadece bu bahaneleri konuşup eşimin çalışan kadınlığını, bile sorgulatıyormuş.....Evlilik meğerse Mehmet beye göre değilmişşşşş.....!!!!! ne o çocuklar arkadaşımın ailesinin evinden geldi nede arkadaşım bunu hakedecek bir şey yaptı ...
O zaman sormak lazım sen her sezon eşini alışverişe götürdün mü? yada ne zaman en son götürdün? her ay düzenli kuaföre gönderdin mi?..Arkadaşım her hafta pazara gidebilidi mi?..Çok uzun zamandır kendine maddi sıkışıklıktan bakmayı unutmuş, eşine her yaptığı alışverişte bir kuruş katkıda bulunabilmek adına hesaplı marketleri kovalarken, seni unutmuş olabilir mi? Mehmet? diye soruyorum ben? Üstelik evine oda çalışıp yardımcı olabilirken!!!
Bilemiyorum İnşallah Masken düşer ver her şey ortaya çıkar Mehmet!!!Bizde görürüz...

6 yorum:

TuTsİ dedi ki...

Gözü dönmüşlük vefasızlık insanlığını yitirmek
ne dersen de.
Kimse gizli saklı iş yapamaz elbet bir gün çıkar kokusu o ayrı.
Bu olay da kadın mağdur erkek vurdumduymaz olmuş,o arkadaşın tazminat istemeli evlatların okul ve gelişimi için adama herşey boş madem bu az bile ama olması gereken aslın da.
Üzülüyor insan ama nafile :/

Unknown dedi ki...

doğru söylüyorsun tutsi ama arkadaşım diyorki asla boşanmam ona bu rahatlığı vermiyeceğim... bana gelip eğer dürüstçe konuşsaydı bunu yapmazdım...

Profösör dedi ki...

Son cümlen herşeyi anlatıyor. Evliliktegenelde ayrılma sebebi erkekten kaynaklanıyor.

Nil dedi ki...

ya bunu söyleyen kadın olsa hadi bir nebze diyorum. ( ki yine de öyle aleni bir şekilde dile getirmezdi)çünkü bir ilişki de harbiden en çok yıpranan ve en az destek gören kadındır. yine de yazık geçip giden zamana verilen emeğe, ödünlere..

Blush dedi ki...

iki çocukla kalan bir kadın.
ne demek ben seni artık eskisi gibi sevmiyorum.
Allah güç kuvvet versin.

Unknown dedi ki...

ve hala durum bu şekilde bir gelişme yok hatta daha adice konuşmaya başladı..