24 Şubat 2011 Perşembe

ÇÖPÇÜ SÜPER İNCE :P

Bu spora başladım dedim ya temiz ayakkabı ile spor yapmak gerektiği için daha beş altı aylık spor ayakkabılarımı çantama koymak için bir poşete koydum, spora gittim nasıl yağmur yağıyor anlatamam geldim salona, Ebru hoca galoş "giyelim içeriye giderken" gerek yok ayakkabılarımı getirdim dedim açtım çantamı a aaaa oda ne ayakkabı yok "unutmuşum"dedim gittim geldiğim ayakkabılarımın altını yıkadım sildim bir sürü işlem yaptım, sporumu yaptım, gittim eve öyle bir yorulmuşum ki uyudum biraz. Uykumda aniden fırladım "ayakkabılar"dedim evin içinde dolanmaya başladım yok ayakkabılar deliricem. Bir durdum düşündüm aklıma geldi çıkarken çöp atmıştım onlarla atmış olabilirim dedim o kadar işlek bir sokakki benim sokağım günde on tane çöp karıştıran kişi geçiyor, inşallah almamışlardır diye konuşa konuşa çöpe doğru hızlı yürüdüm.
Çöpün içine baktım şöyle bayağı bir çöp var bişey görünmüyor elime geçirdim bir poşet karıştır babam karıştır. .Bu arada mahallenin ne çöp attığını ne marka kullandığını görmüş oldum..Baktım çöp tenekesi derin ulaşamıyorum eve çıktım o yeşil kaıln eldivenlerden aldım yoldan geçenler bana bakıyor iki yaşlı teyzecik üzerime bir bakıp"görüyormusun ne hala düşürdüler insanı gencecik kadın cık cık"  konuşma yaparak geçti yanımdan, hararetli araştırma içerisinde olduğum için teyzeciimmm diyen bir cümle kuramadım onlara..
Sonra çöpçü Emin abi geldi o yardımcı oldu karıştırdı biraz "yok almışlardır" dedi eldiveni vermeye çalıştı "yok sende kalsın eldiven" dedim umutsuz canım sıkkın çözülen bağcıklarımı bağlıyordum kiii aklıma ilerideki çöp tenekesine çöpü attığım geldi hemen koşarak sokağın diğer  çöp tenekesine gittim o çöpe, abi bir doğalgazlı apartmanların olduğu sokakta hangi bir kişilik soba pisliği atabilirki, inanılmaz bir toz duman üstelik kaptırmışımda eldiveni sinirlerim zıpladı bir an, kendime bir kızdım ama allahtan o soba pisliği olduğu için karıştırmamışlar o çöpü fazla. İki kedi deştiklerime ortak olmaya çalıştı pişşt hiişşt yaptım onlara ve en sonunda ayakkabılarımı bulduuum..Ama üstüm başım sağım solum heryerim battı, bedava şeker bulmuş çocuklar gibi eve koşarak gittim üzerimdekileri montumda dahil hhepsini attım çamaşır makinasına kendimide haşlak suyun içine çamaşır suyuna batırdım sonrada oturup halime güldüm iyiymi?

9 yorum:

MERY DAIMON dedi ki...

:D hehehe! bulmuşsun ya.. bir de nereye koyduğunu hatırlamasaydın..? daha vahimdi sonuç.. insan delirir durduk yere.. :D bu durumda kirlenmek gü..iyidir! :D

Kıreyzi Görl dedi ki...

Neyse ki onca aramaya değmiş :D İlahi süperinceparlakçorap.

Unknown dedi ki...

hakikaten mary o uykuda hatırlama durumu olur hep bende..uykumda gün içinde yaptıklarımımı düşünüyorum ne?

Unknown dedi ki...

evet deydi mahallenin yeni çöpçüsü benim eğer yanımda tesadüf ogün eşim olsaydı hayatta o çöpü karıştırtmazdı bana...kreyzi

Nil dedi ki...

inanamıyorum sana ya. ben çoktan üzerine bir bardak su içmiştim

Unknown dedi ki...

:) küçük mucizem eğer ben onu bulamsaydım bir gözüme uyku girmezdi iki kendimi cezalandırırdım bir sene ayakkabıı almazdım..

Unknown dedi ki...

olmazmı serkan onları söylemeyi unuttum ama benim rahatsız olduğum konu kendilerine ve okuyanlara saygısı olmayan bloglardı..

Profösör dedi ki...

Güzel bir paylaşımdı. Benim de aklıma şunu getirdi. Biz genelde balkonda yeriz yemeğimizi. Mutfak balkonu camekanlıdır bizim. Ordaki pencereye cüzdanımı koymuştum. Gözlüklerimi ve anahtarlarımı. Bu arada sofra toplandı herkes salona geçti. Ben cebimden çıkardığım para cüzdanı alayım diye gittiğimde pencereden siyah bir karganın havalandığıını gördüm. Bir de ne görmeyeyim.. Cüzdan yerinde yok. siyah karganın gagasında gidiyor paracıklarım.

Unknown dedi ki...

aa ciddimisiniz ne enteresan benimde terasa koyduğum cevizlerimi götürmüştü o kargalar bulabildinizmi cüzdanınızı yinede sorsam :)