21 Şubat 2011 Pazartesi

BEN BU KİLOLARIIINNN!!!



 http://www.body-graphy.com/index.html








Kendimi buraya emanet ettim, gitti!!Spor hocalarımız beni bir Enstrüman gibi kullanır artık..

Berbat durumdayım, sürünerek eve geldim bu nasıl bir şey yaaaa!!!
Spor yapmak...Adımlarımı eve gelirken  yaşlı bir teyzenin adımları gibi atarak geldim..Anında koltuğa yığıldım..İlk günlerde böyle olur biliyorum, ama bu eski ben olmadığım için işkence gibi geçti spor. İlkokulda basket oynadım, ortaokulda atletizm derecelerim var, üniversitede yüzme derecelerim var, ama bugün spor işkence oldu bana puffff.
Bu gün bazı testler yaptı Ebru hoca, yağ, kas, vücuttaki su, falan filan, sonuçları söylemeyeyim, spor yapmamış bir vücut yok dolayısıyla ama hamlık istemediğin kadar kısacasııııı sıkı durun 18,5 kilo, kilo cuukk vermem lazım onu da üç ay içerisinde yaparmıyım, bilemiyoruuum, üç aylık bir üyelik aldım yazın yazlıkta olduğum için.
Ayyy vazgeçsemmiii çok kararsızım hayatım bir anda karardı gibi bir şey..Umutsuzum kendimdeeeen....yok bu hafta hep gideceğim düzenli sporumu yapacağım, diyet listemi uygulayacağım, sonrada hoop gitsin kilolar.. :p
20 dakikalık kardio yaparken ekranda,'' bu ritimle yürürsen ancaaa bir saatte 320 kalori verirsin '' yazıp yazıp söndü delirdim beynimde de bir şeyler yanıp söndü mesela,, dün akşam yediğim pasta dilimini aklıma geldi, düşündüm kesin 400 kaloriyi geçiyordur, yani kıytırık köpüklü çikolatalı bir dilim pasta eşittir bir saat yürüyüş vaş vaşşşşş. Yolda gelirken dün yediğim etsiz çiğ köftede geldi aklıma bir suçluluk duygusu kapladı beni amanııınn... Dersi bitirirken Ebru hocayla devasa bir aynanın karşısında rahatlama hareketleri yaptık, kendimi yemin ediyorum bir fil yavrusu gibi gördüm..Hani biraz daha geç kalsam fil gibi görürdüm herhalde..Allah nerede kilo verecekler varsa yardımcısı olsun. Amin..
 

13 yorum:

Ebru dedi ki...

Senin vermen gerekeni ben alabilirim seve seve süper olurum yahu manken gibi:))

Unknown dedi ki...

kilo almanı hiiiiç tavsiye etmem esas manken gibi olan sensin galibaaa....

Profösör dedi ki...

Caymak yok.. Caymak yok.. İleriki zamanlarda bana mısın demeyeceksin. hem de pastaları kurabiyeleri götüreceksin..

Unknown dedi ki...

tamam siz diyorsanız profösör...caymak yok

Aslısın dedi ki...

spor sağlığa zararlıdır yaa:)

Unknown dedi ki...

ciddimisin aslısın ne yapalım birazda sağlığa zaarlı şeyler yapalım :P

BuDAAbuRDA dedi ki...

biliyormusun tesadüfe bak bende karşıyakadayım ve nereye spora gideceğime karar verememiştim bu yazını okumam iyi oldu, daha önce görmüştüm aksoy girişinde, inşallah birebir ilgileniyorlardır çünkü spor salonlarında ilgisizliği hiç sevmiyorum, mutsuz oluyorum..buraya gidip atmosferine bakıcam...:))

Unknown dedi ki...

bence atmosfere bak derim, gel beraber yapalım :) nefes alll,,, nefes verrr puff 1,,,,2,,,

deeptone dedi ki...

ödülün var bende.

Nil dedi ki...

benden daha akissinizdir. sabah 08:30 akşam 18:30 masa başında oturuyorum. ev işi yapsam dökülüyorum. Bence caymayın. keşke fırsatım olsa ben de gidebilsem. Kilo vermesen bile inan bana vücudun toparlanıp sıkılaşacaktır.

Unknown dedi ki...

ay ay ay o ev işi küçük mucizem, ben bir türlü adapte olamadım o ev işlerine çamaşır var, ütü yok, yemek var temizlik yok ne nankör bu işler yaaa insan deli olur ...

semaozturk.blogspot.com dedi ki...

Ben iki aydır plates yapıyorum cemre'cim ve 3 kilo verdim. üstelik çok da fazla kasmıyorum kendimi:) sıkılaşıyorsun ve kendini daha dinç, daha mutlu hissediyorsun böyle de bir şey var. Sıkılaşmak cabası... kolay gelsin:))

Unknown dedi ki...

herkes öyle söylüyor her şey başlayıncaya kadar sanırım....