19 Kasım 2010 Cuma

PAHA BİÇİLEMEZ :P

Dün saçlarıma fön çektirmeye gittim. Açık yakında bir yer buldum, adam Allah için çok iyi fön çekti, normalde fön beş lira, cebimden para çıkardım adam dediki ''bu tamam'' on lira için diyor!!'' bayramda böyle on lira'' dedi...........
Şerrefsizlerr bunu duymuştum, arkadaşlarımdan bayramda iki katı almaya başladılar diye, başıma da gelmiş oldu hayırlısı olsun. Hayır beş lira on liranın konusunu yapmak değil amacım da. Bu, bu, nedir ya? ya bu ne ayıp bir şeydir. Bu ne fırsatçılık normalde kıçını yayıp bayram olmadığı zaman föne gittiğimde, ''aa lütfen yarın gel düzelteyim'' diyen, ya da  günde beş yada on fön müşterisi bulamak için,  müşterilerin kıçından ayrılmazken bayramda fön on liraaaa!!!
E ben böyle fırsatçığın ta içine sı....m serbest piyasa ekonomisinin de içine sı....m. Neyseeee on lira fön çektirmişim butün gün ellerimle saçımı bile oynamadım kirlenmesin, kokmasın, bozulmasın diye....Aha bi baktım uzuuuun zamandır uyuyan, benim küçük Ahmet in (dinlendiğinden midir nedir?) uyanmasına tanık oldum...Neyseeeeee!

Konuyla ilgili özlü söz:
Fön çektirmek on dakika, iki katı fön çektirmek on  lira, bir tam gün kullanamamak, paha biçilemez....pof...

4 yorum:

Yelda Ergin Öztürk dedi ki...

bide şu var konuya değinmişken ilave etmek istiyorum eskiden fönler daha bi başka çekilirdi özenilirdi ben birkaç gün kullanırdım . 2-3 kere geçilirdi saçın üzerinden hatta sonuncusundan önce saçlar kalın tutamlar şeklinde fırçalara sarılırdı biraz bekletilirdi özenilirdi yani şimdi dediğiniz gibi 10 bilemedin saçın boyutuna göre :) 15 dakka sürüyor hoooop bitti ertesi gün naşnaş :)

Unknown dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum Yelda ..Günümüzde her şey gibi buda özensiz..batsın bu kuaförler!!!! :))

Deli Paratoneri dedi ki...

iyi ki kuaföre sadece kesim için gidiyorum haaa... değilse çok sinir olurdum ki ben...:/

Unknown dedi ki...

Haklısın sinir olmazmı insan ya!!!