22 Ekim 2010 Cuma

OKEY

                                                         Konuyla ilgili resim
 
Sıkıntıdan face de okeye gireyim dedim girdim bir odaya oynuyoruz bi katil görünümlü adam vardı adı coşkun gözüm tutmadı zaten, naapim dedim zaman geçiririm, mümkünse konuşmasınlar, öyle oynayalım hızlı hızlı ben biteyim hep,odanın sesizliğini coşkunbozdu  dediki  -Hoşgeldin ince çorap. Yazmak istemiyorum yaaaa  -H .b yazdım ama adam çok ısrarcı -Nerden ince çorap dedi dedim -Ordan burdan -Hıı yaa orta malımısın? Anaaaaam al başına belayı ..İki gram keyfim vardı onuda bok etti salak hemen engel yaptım diğer oynayanlar bir süre sessizdi  sonra biri dediki -Tamam be oyna. Coşkun  ne dedi bilmiyorum öbürü bi açtı ağzını -Şerrrefsiz bayanlara yama olmak içinmi giriyorsun buraya oyun oynamayamı? cevap vermiyo işte ne zorluyorsun...Abooooov olay büyümeye başladı çıktım. Yok arkadaş bir oyun bile oynatmıyorlar.Kadınsan direk tacizdesin yolda bakışlarla, trafikte sıkıştırılarak internettede böyle, napıcan böyle kal sen kum kuma kuşu gibi bi şey yapma öle face gir arkadaşlarından kim ne yapmış aa bak biri yeni düütdürük fotoğraf koymuş ona bakak aa ne şirin Biri demişki "mavi gözler yalan söyler, yeşil gözler aşkı gizler, siyah gözler aldatır, ela gözler sevgi bekler, kahverengi gözler gerçek severrrr " Ay ne manalıııı ne manalııııı özlü sözler... Bugün zaten boktan bi gün kocamla kavga etmişim tek bir laf söylemedim haa içimden kavgalıyım ona, adama kahvaltı hazırlıyorum onu kaldırıyorum şak bunu indiriyorum tak ama nasıl kavga ediyorum o duymuyor ama, içimdeki ses iç sesim deli gibi konuşuyor dın dın dın susmuyor ' tabii senin yüzünden böyleyim sıkıldım, senin yüzünden hayatttan koptum bıktım bea senden, sen şimdi siktirip gidiceksin işine ben bu böcükle evde, onu dağıtma, oyuncağını salona getirme, hadi uykuya, böyle bütün gün uğraşıcam.
Anasını satiim herkez ilişkisinden bahsediyor, işinden bahsediyor oysa bu ülkede işi olmayan maaşı olmayan evi çekip çeviren insanlarda var onlara ev kadını diyorlar bende şimdilik onlardan biriyim. Oysaki bizimde değişik kimseyle kıyaslanmıyacak sorunlarımız var. Buraya yazmamın nedeni benim gibilerin tercümanı olmak da diyebilirim.
Beş senedir çalışmıyorum artık çıldırma noktasına geldim hep aynı olayların içinde buluyorum kendimi beş sene önce ikinci evliliğini yaptım daha önceki evliliğim den bir kızım var 13 yalşında şimdiki evliliğimden de 2.5 yaşında ne bokum varsa çocuk yaptım tekrar.Allah onlara uzun ömür versin ama deliresi bişey bu çocuk bakmak şu an ben bunları yazarken o yediği fındık fıstıklarının kabuklarını kanepenin üzerine dizdi şimdide üstünde tepiniyor, salonda her yer lego dolu ayrıca, bir ayranmatik, bir sabun, nerden bulduysa bir diş fırçası var kesin banyodan uzanıp almıştır...Bense kendi hayallerime dalıp gitmek istiyorum
.İşteymişim çalışıyorum harıl harıl sekreter kızdan o evrak bu evrak mı ne istiyorum . İşlerimle uğraşıyorum öğlen arkadaşım arıyor yemek yiyelim beraber diyor .Keyifli keyifli sohpet edip yemeğimizi yiyoruz gelen geçeni seyrediyoruz...Üstünede kahvemizi içiyoruz -Hadi şekerim sonra bidaa yapalım bunu çok keyifliydi diyip işlerimize dönüyoruz...Nerde beeee!! şimdi bu küçük canavar uyuycak ben salondaki bütün ıvır zıvırı topluyacağım salona elektrik süpürgesi yapacağım , çamaşırları renklerine göre ayırıp yıkayacağım, diğer kızım ev gelicek ona bişeyler hazırlayacağım bir yığın ütü var yapmıcam bügün..o ütülerin ben gelmişini geçmişini

....Ben ne zaman böyle oldumda haberimmmi yok yada bana uzun süreli uyuşukluk ilacımı içirdiler? Ben uyanamadım ...Güzelim hava geçti bugün dışarı çıkmadım çünkü bu böcükle çıkmak çok zor bişey bezini yanına al yedek kıyafet al, su al, kraker al, hava serin olabilir bi battaniye al bebek arabasına koy merdivenlerden binbir zorla aşağıya in aaaa oda  ne? paramı unutmusum hadi bebek arabasınla tekrar yukarı çık.. offff offff ki ne off. zor be hayat bu aralar çok söyler oldum bu cümleyi hadi bakalım hayırlısı..

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hayatlarımız bu kadar mı birbirine benzer!
yani boktan demek istedim.

Unknown dedi ki...

yemin et....kendim için sevindim (benim gibi hayatının boktan olduğunu söyleyen var)senin için üzüldüm bebeğim yaaa...

Adsız dedi ki...

boşver beni.
sen kendine bak ve mutlu olmaya bak.

Penny Lane dedi ki...

Çok boktan bu hayat.

Unknown dedi ki...

Aslında herkezin hayatının güzel tarafları var bana göre, ama ama ama bi boktan tarafıda olduğu kesin :)

deeptone dedi ki...

profilini çok güzel yazmışsın.
kenan doğulu.
kadınlar :) evet öyle.
insan, yalnızlık, deniz, öğrenmek, alışveriş, dürüstlük. ne güzel.
blogundaki reklamlar. aslında ben neden reklam almıyorum ki :)
izmir.net :)

deeptone dedi ki...

yaşamını anlatmışsın biraz. nette okey filan. sanırım evde boş zamanlarında giriyorsun. evet nette de gündelik yaşamda da öyle tipler var. kadınlara olumsuz bakanlar.

evdeki yaşamını canlandırabildim zihnimde. hayallerin de var. belki küçük çocuğun büyüyünce. ev kadınlığı zor olmalı.

hayat zor :)))

Unknown dedi ki...

zor ki ne zor...ama biticek az kaldı...