25 Kasım 2010 Perşembe

YA Bİ DURUN ERKEKLER ARTIK YAAAAAA!!!!! KADINA ŞİDDETE HAYIR!!!!!!!!!!

Şimdi size bir olay anlatayım..Aslında burda Şerefsizin ismini ciddi ciddi yazmak isterdimde salla gitsin, o isme değer vermiş oluruz...Bir arkadaşım vardı Ömür şimdi görüşmüyoruz, birbirimize bişey yaptığımızdan değil kadıncağızın utancından yüzüme bakamamasından.
Ömür, ikinci evliliğini yaptı, halleri vakitleride yerindeydi, bu evlendiği şerefsiz herif bu kızı ilk evlendikleri yıl bi tokatladı, sonra bisürü olayda yaşadılar buna benzer, Ömür sessiz kaldı çalışan bi kadındı evlenince çalıştırmadı şerefsiz , tabi kızın elinde para olmasın kendi kararlarını almasın diye, daha sonra geçen sene biz Ömür le alsancakta buluşup iki çift laf edelim dedik. Alsancakta peksimet diye bir yer kararlaştırmıştık.Gittim ben oraya saatinde, allahım bekle, bekle, gelmiyor, saat üç, oldu beş oldu gelmiyor, arıyorum açmıyor, evi arıyorum açılmıyor delirdim. Başına bişey gelmiştir ki açamamıştır diye düşünerek, ya çocuklar hastadır ya kendi dedim, bi evine uğrayayım evin oraya gitim, baktım ışıklar yok ben artık arar belki diye düşünerek evime gittim.İki gün sonra beni aradı, kızcağız dediki ''kahveye sana, geliyorum gelince konuşuruz''.
Geldi neyse, kapıyı açtım ağzım açık kaldı, şoktan konuşamadıııııım işte bu yukarıda koyduğum fotoğraftın aynısı gibiydi kızın hali..Vah, vah, vah, ah, ah, ah, diye, diye bi oldum.
Bu şerefsiz koca bozuntusu, abuk subuk tartışmadan çıkar zaten hep, öyle yine abuk bir konudan, tartışmaya başlamışlar evde, biri onbir biri iki yaşındaki bebelerin önünde, evirip, çevirip, saçlarından sürükleyerek, bu kızı hırpalamış, kız kaçmış odaya kapatmış kendini, tabi o errrkeeek kuvvetleri varya o erkeklerin, kuvveti, böyle zamanlarda denerler o kuvvetlerini! öyle olmayan erkekleri tenzih ediyorum tabii. Kırmış kapıyı iki yaşındaki bebenin bile ''baba yapma'' lafına aldırmayarak kızın gözüne bir yumruk atmış hem ne atmak, ''yıldızları bir bir saydım'' dedi  kızcağız.. Arkadaşım pratik düşünür o sırada onbir yaşındaki kızın öğretmeni ders vermek için gelmiş, kız kapıyı o sebeple açıp , sokağa fırlamış inerkende ayak seslerini, duymasın diye asasöre binmiş, ''o asansör sankii saatlerce inmemiş gibi geldi bana'' dedi. Allahtan, telefonu yanındaymış 155 arayıp olayı bildirmiş. polisi sokakta beklerken, bi bakmış adam arbaya çocukları atmış gidicek, o sırada polis gelmiş, karokola tabiii herkez, karokoldan bir tutanak vermişler kıza git devlet hastanesinden rapor al demişler şikayetçi olduğu için, kız, demişki '' yanımda para yok, ben nasıl çocuklarla gideyim'' demiş '' araba yok kusura bakmayın bir akrabanızı çağırın'' demişler allahtan arkadaşımın kardeşi gelmiş, ama o herifin kardeşide gelmiş, küçük bebeyi kucağından bırakmıyormuş vermek istememiş , binbir numarayla pratik zeka arkadaşım kardeşinin arabasına karokoldan çocuklarla kaçmışlar.....Annesi babası binumum akrabalar karakoluk durumdalar, gece saat 12 ye kadar hastanede kalmış. Karokola geri dönüp evrakları vermiş o sırada kavga çıkmış karokolda, koca bozuntusu hiç sesini çıkarmamış akrabalar falan bişeyler olmuş işte arkadaşım cocukların eşyalarını kendi eşyalarını alıp annesinin evine gitmiş.Ertesi gün hastanede abuk subuk broksininde içine sı....m bu arada imzalar için bir tam gün o halde uğraşmış.
''Yediğim dayağımı düşüneyim? rezil olduğumumu?? o imzalarını aldığım insanların acınası bakışlarınımı? en çok güvendiğim insanın yarattığı ruh halimimi? çocuklarımı? bilemedim hayatımda en çok karmaşık yaşadığım ruh halim o gündü'' dedi.
Sonra bişeyler oldu büyükler girdi araya barışıldı, aile terapistine gidildi, o koca bozuntusu normal bir koca olmayı başardı..... Başardı daaaaaaaaa ama arkasında bıraktığı yaralar? ah o yaralar.
1. O iki yaşındaki bebe hala konuşmuyor ki bu olay olduğunda konuşuyordu.
2. Arkadaşım bir depresyondan çıktı, diğerine girdi. ilaç milaç içti ..
3.Büyük kız okulda sorun yarattı ve çok kötü bir karne getirdi. vs. vs işte anlatmayayım artık oooff ki ne of....
En sonunda depresyondanmıdır nedir? ne kadar destek olmak istesemde arkadaşım,benimle arasına mesafe koydu anladım ki benden utandı ve benimle görüşmemeyi kesti en sonunda.... Saygıyla karşılıyorum nediyeyim. Onun hayatını sorgulamak bana düşmez, ama bunu yaşayan o kadar çok kadın varkiiiii.
Ne fakirlik, ne maddi durumunun iyi olması, ne de nüfüslu olması, kadınların bu kaderini DE ĞİŞ Tİ RE Mİ YOOOOOOOOOR!!!!!...YA Bİ DURUN ERKEKLER ARTIK YAAA!!!

9 yorum:

semaozturk.blogspot.com dedi ki...

evet, birilerinin çıkıp da "dur" demesi gerek artık...

Unknown dedi ki...

kadınların artık dur demesi lazım!!!

Nil dedi ki...

Tekrar barışmayı göze almak büyük cesaret. Nasıl unutulur ki o yaşananlar. Bir erkek kadına şiddet uygulayacak kadar nasıl alçalabilir, acizleşebilir ki?? Hayat hiç adil değil maalesef :(

Unknown dedi ki...

Yaralar derin,kabuk bağlar, atarmı?bilemem. Yaşayanlar yorum yaparsa anlarız nedenini sanırım....

femlemne dedi ki...

bir kadının kendi istegiyle imza atarak bir hayvanla dört duvar arasına bunları yaşamak için girmesine hayret ederim.kadınların kaderi degil bu bilinçlenmek gerek. içim acıdı daha neler var neler

Unknown dedi ki...

Neler var neler.....

deeptone dedi ki...

puff.
evet böyle erkekler var.
çocuk-yetişkinler.
başka türlü söz geçirmeyenler.

çok hasar olmuş anne ve çocukta.

Unknown dedi ki...

aynen öyle....Hasarlı olan kimbilir kimler var...

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.